ΣΟΒΑΤΙΣΜΑ ΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΣΟΒΑ

ΣΟΒΑΤΙΣΜΑ ΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΣΟΒΑ

ΣΟΒΑΤΙΣΜΑ ΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΣΟΒΑ
ΣΟΒΑΤΙΣΜΑ ΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΣΟΒΑ

Για έτοιμους επώνυμους σοβάδες στις καλύτερες τιμές της Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης καλέστε στο 23730 42590

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε έτοιμους σοβάδες για κάθε χρήση. Σοβάδες Marmoline υψηλής διαπνοής, σοβάδες Thrakon, σοβάδες Knauf ή επιχρίσματα ανοιχτής διαπνοής από την Sika. Όλα άμεσα διαθέσιμα σε προσιτές τιμές. 

Διαθέτουμε επίσης γερανοφόρα μηχανήματα για παραδόσεις έως και 29 μέτρων καθ΄ ύψος σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη.

Εξυπηρετούμε τους Νομούς Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης κατά κύρια βάση, κατόπιν συνεννόησης εξυπηρετούμε και την υπόλοιπη Ελλάδα. 


Δείτε ένα βίντεο εφαρμογής γυψοσοβά της Knauf :
Ο έτοιμος σοβάς είναι ρητινούχο και κάποιες φορές ινοπλισμένο κονίαμα με βάση το τσιμέντο. Περιέχουν αδρανή συγκεκριμένης κοκκομετρικής διαβάθμισης ενώ το είδος τους διαφέρει. Υπάρχουν σοβάδες με άμμο ποταμού, άμμο λατομείου με βάση το μάρμαρο  κ.α. Σε γενικές γραμμές θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι σοβάδες που περιέχουν άμμο είναι υδρόφιλη γιατί αυτή είναι η φύση της άμμου, να συγκρατεί δηλαδή το νερό ως υγρασία. Επίσης οι έτοιμοι σοβάδες δεν θέλουν προσθήκη άλλων υλικών. Μόνο σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να αναμειχθεί μαζί τους και ρητίνη κονιαμάτων για επιπλέον υδρο-απωθητικές ιδιότητες. Πριν το κάνετε όμως, καλό είναι να επικοινωνείτε με τις εταιρίες παραγωγής των υλικών και να τους ρωτήσετε σχετικά.

Εμείς προτείνουμε ως πλέον ενδεικνυόμενο σοβά για παραθαλάσσιες περιοχές ή για περιοχές με αυξημένη ηλιακή ακτινοβολία και περιβάλλον επιβαρυμένο με υγρασία τον σοβά SV60 της Marmoline. Εφαρμόζεται σε μια και τελική στρώση, είναι αδιάβροχος ενώ παράλληλα έχει εξαιρετική διαπνοή επιτρέποντας σε ένα υγρό υπόστρωμα (π.χ εξωτερικό τοίχο) να στεγνώσει. Ρωτήστε μας για την τιμή της στο 2373042590


Δείτε επίσης 
Για έτοιμους επώνυμους σοβάδες στις καλύτερες τιμές της Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης καλέστε στο 23730 42590

Get More of our Update