Χαλκιδική Deck : δαπέδου και περίφραξης

Χαλκιδική Deck : δαπέδου και περίφραξης 


Αναδείξτε τους εξωτερικούς σας χώρους με WPC Deck. Συνδιάστε καλαισθησία και χρηστικότητα. Ακόμη, για την περίφραξη του κήπου, του σπιτιού ή του οικοπέδου σας, οι WPC Deck σανίδες είναι η ιδανική επιλογή.

Deck σε αίθριο χώρο
Deck σε αίθριο χώρο

Για Deck WPC σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη στις  καλύτερες τιμές της αγοράς,κάντε μας ένα τηλέφωνο στο 23730 42590.

Deck σε πισίνα
Deck σε πισίνα

Deck σε αυλή - σαλόνι
Deck σε αυλή - σαλόνι

Deck σε πισίνα
Deck σε πισίνα

Deck σε πισίνα
Deck σε πισίνα


Πλεονεκτήματα του WPC-Deck:

Ασφάλεια! Σε αντίθεση με τα κανονικά ξύλινα Deck, το σύνθετο υλικό του WPC-Deck δεν είναι ολισθηρό και δεν έχει σχισμές. Επίσης, λόγω των καινοτόμων εξαρτημάτων του, δεν χρειάζονται καρφιά ή βίδες να περάσουν από τις σανίδες του WPC Deck, γι 'αυτό είναι απολύτως φιλικό στην επαφή με το γυμνό πόδι.
Ανταγωνιστική τιμή! Πράγματι, η αρχική τιμή του ξύλου στις περισσότερες περιπτώσεις είναι μικρότερη σε σύγκριση με του WPC Deck. Ωστόσο, όταν προσθέσετε το κόστος της συνεχούς συντήρησης που χρειάζεται το ξύλινο deck, όπως τον καθαρισμό και το γυάλισμα κάθε λίγα χρόνια, το WPC-Deck βγαίνει στην κορυφή. Μπορεί επίσης να προσθέσει αξία σε ένα σπίτι, καθιστώντας το ουσιαστικά μια μακροχρόνια επένδυση.
Ανθεκτικότητα! Ενώ το παραδοσιακό ξύλινο Deck μπορεί να φανεί εξίσου ελκυστικό, είναι πιο ευαίσθητο στις διάφορες καιρικές συνθήκες. Με την πάροδο του χρόνου, ερχόμενο αντιμέτωπο με έντονη βροχή και την αφόρητη ζέστη, το ξύλινο Deck μπορεί να ξεθωριάσει και να στραβώσει. Το συνθετικό Deck, από την άλλη πλευρά, απαιτεί ελάχιστη συντήρηση, έχει υψηλή αντοχή σε υγρασία και μούχλα και δεν σπάει ούτε σαπίζει. Έτσι είναι απόλυτα ανθεκτικό σε όλες τις κλιματικές συνθήκες. Ακόμα, λόγω της UV σταθερότητας, δεν θα σπάσει ούτε θα αποσυντεθεί λόγω έκθεσης στον ήλιο.
Συντήρηση! Από τι είναι κατασκευασμένα τα WPC-Deck όμως; Τα συνθετικά WPC-Deck είναι κατασκευασμένα από μίγμα υποπαράγωγων ξύλου ή ινών κυτταρίνης και πλαστικού, έτσι τυπικά απαιτεί μόνο περιστασιακό καθαρισμό.. Εκτός από το ότι είναι γρήγορο και εύκολο στον καθαρισμό, δεν χρειάζεται βάψιμο και γυάλισμα.
Άψογος Σχεδιασμός! Χωρίς τη χρήση καρφιών και βιδών, το συνθετικό WPC-Deck έχει μια λεία επιφάνεια, δημιουργώντας μια άνετη και μοντέρνα αίσθηση. Εκτός από το ότι είναι ευχάριστα οπτικά, τα WPC-Deck μπορούν να ταιριάξουν με την εμφάνιση του παραδοσιακού ξύλου. Ακόμη, έρχονται σε μια ποικιλία χρωμάτων που ταιριάζουν σε μια ποικιλία από στυλ και συμπληρώνουν την διακόσμηση του υπαίθριου χώρου σας. Πρέπει να σημειωθεί ότι, αν και τα περισσότερα WPC-Deck είναι σχετικά σταθερά ως προς το χρώμα, ενδεχομένως να υπάρξει ένα “άνοιγμα” στο χρώμα, που συμβαίνει συνήθως κατά τους πρώτους τρεις μήνες.
Για περισσότερα δομικά και διακοσμητικά υλικά δείτε εδώ.
Για Deck WPC σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη στις  καλύτερες τιμές της αγοράς,κάντε μας ένα τηλέφωνο στο 23730 42590.

Get More of our Update