Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

Deck δαπέδου και περίφραξης


Deck δαπέδου και περίφραξης 

Αναδείξτε τους εξωτερικούς σας χώρους με WPC Deck. Συνδιάστε καλαισθησία και χρηστικότητα. Ακόμη, για την περίφραξη του κήπου, του σπιτιού ή του οικοπέδου σας, οι WPC Deck σανίδες είναι η ιδανική επιλογή.Πλεονεκτήματα του WPC-Deck:

Ασφάλεια! Σε αντίθεση με τα κανονικά ξύλινα Deck, το σύνθετο υλικό του WPC-Deck δεν είναι ολισθηρό και δεν έχει σχισμές. Επίσης, λόγω των καινοτόμων εξαρτημάτων του, δεν χρειάζονται καρφιά ή βίδες να περάσουν από τις σανίδες του WPC Deck, γι 'αυτό είναι απολύτως φιλικό στην επαφή με το γυμνό πόδι.

Ανταγωνιστική τιμή! Πράγματι, η αρχική τιμή του ξύλου στις περισσότερες περιπτώσεις είναι μικρότερη σε σύγκριση με του WPC Deck. Ωστόσο, όταν προσθέσετε το κόστος της συνεχούς συντήρησης που χρειάζεται το ξύλινο deck, όπως τον καθαρισμό και το γυάλισμα κάθε λίγα χρόνια, το WPC-Deck βγαίνει στην κορυφή. Μπορεί επίσης να προσθέσει αξία σε ένα σπίτι, καθιστώντας το ουσιαστικά μια μακροχρόνια επένδυση.
Ανθεκτικότητα! Ενώ το παραδοσιακό ξύλινο Deck μπορεί να φανεί εξίσου ελκυστικό, είναι πιο ευαίσθητο στις διάφορες καιρικές συνθήκες. Με την πάροδο του χρόνου, ερχόμενο αντιμέτωπο με έντονη βροχή και την αφόρητη ζέστη, το ξύλινο Deck μπορεί να ξεθωριάσει και να στραβώσει. Το συνθετικό Deck, από την άλλη πλευρά, απαιτεί ελάχιστη συντήρηση, έχει υψηλή αντοχή σε υγρασία και μούχλα και δεν σπάει ούτε σαπίζει. Έτσι είναι απόλυτα ανθεκτικό σε όλες τις κλιματικές συνθήκες. Ακόμα, λόγω της UV σταθερότητας, δεν θα σπάσει ούτε θα αποσυντεθεί λόγω έκθεσης στον ήλιο.
Συντήρηση! Τα συνθετικά WPC-Deck είναι κατασκευασμένα από μίγμα υποπαράγωγων ξύλου ή ινών κυτταρίνης και πλαστικού, έτσι τυπικά απαιτεί μόνο περιστασιακό καθαρισμό.. Εκτός από το ότι είναι γρήγορο και εύκολο στον καθαρισμό, δεν χρειάζεται βάψιμο και γυάλισμα.
Άψογος Σχεδιασμός! Χωρίς τη χρήση καρφιών και βιδών, το συνθετικό WPC-Deck έχει μια λεία επιφάνεια, δημιουργώντας μια άνετη και μοντέρνα αίσθηση. Εκτός από το ότι είναι ευχάριστα οπτικά, τα WPC-Deck μπορούν να ταιριάξουν με την εμφάνιση του παραδοσιακού ξύλου. Ακόμη, έρχονται σε μια ποικιλία χρωμάτων που ταιριάζουν σε μια ποικιλία από στυλ και συμπληρώνουν την διακόσμηση του υπαίθριου χώρου σας. Πρέπει να σημειωθεί ότι, αν και τα περισσότερα WPC-Deck είναι σχετικά σταθερά ως προς το χρώμα, ενδεχομένως να υπάρξει ένα “άνοιγμα” στο χρώμα, που συμβαίνει συνήθως κατά τους πρώτους τρεις μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου